A+ A A-

Ασφάλεια Ζωής

Το γραφείο μας, για περισσότερα από δεκαπέντε χρόνια,προσφέρει προγράμματα Ασφάλειας Ζωής εξασφαλίζοντας πολλές ελληνικές οικογένειες. Η πολυετής εμπειρία μας δείχνει ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι για να αποκτήσει κανείς μια Ασφάλεια Ζωής.Ο σημαντικότερος όμως είναι ότι η Ασφάλεια Ζωής είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης. Είναι από τα λίγα προϊόντα ή υπηρεσίες που έχει ηθική και αλτρουιστική Διάσταση. Αυτό είναι κάτι που ο υποψήφιος προς ασφάλιση πρέπει να λάβει υπόψη του καθώς εξετάζει τις επιλογές και τις λεπτομέρειες των προγραμμάτων Ασφάλειας Ζωής.Ένα ιδιωτικό ασφαλιστικό πρόγραμμα αποτελεί την πλέον κατάλληλη και δοκιμασμένη λύση για την εξασφάλιση της οικογένειας και του εισοδήματος στα επίπεδα που επιθυμεί ο πελάτης. Τα σύγχρονα ασφαλιστικά προγράμματα του Γραφείου μας παρέχουν στους πελάτες μας πολλές επιλογές. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής κινδύνων έναντι των οποίων έχουν τη δυνατότητα να ασφαλιστούν και να προστατεύσουν ουσιαστικά το εισόδημά τους καθώς και τους ανθρώπους που εξαρτώνται οικονομικά από αυτούς.
Υπάρχουν τουλάχιστον 10 λόγοι για την απόκτηση Ασφάλειας  Ζωής , οι οποίοι αποδεικνύουν γιατί οι Ασφάλειες Ζωής και  Εισοδήματος  αποτελούν την πλέον συνετή λύση για την προστασία της οικογένειας και του εισοδήματος κάθε ανθρώπου.

Γιατί σήμερα? Γιατί πολύ απλά το κόστος της αναβολής μπορεί να είναι … πολύ υψηλό!

Η Ασφάλεια Ζωής είναι το σημαντικότερο βήμα στον οικονομικό προγραμματισμό και αποτελεί σημείο αναφοράς για την ουσιαστική εξασφάλιση των αγαπημένων προσώπων του ασφαλισμένου, ό,τι κι αν συμβεί

1.ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΤΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ

Συμπληρώνει το οικογενειακό εισόδημα ή τις τυχόν ελλιπείς παροχές του φορέα της κοινωνικής ασφάλισης του ασφαλισμένου, για ένα εύκολο χρονικό διάστημα. Έτσι μπορούν να καλυφθούν οι λογαριασμοί και οι τρέχουσες ανάγκες, ενώ διατηρείται το επίπεδο και η ποιότητα ζωής της οικογένειάς του

2.ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ

Διασφαλίζει το απαιτούμενο κεφάλαιο για την εκπλήρωση των μελλοντικών στόχων των παιδιών του ασφαλισμένου. Η χρηματοδότηση των σπουδών τους και η προσωπική και επαγγελματική τους αποκατάσταση θα είναι και την επόμενη μέρα βασική προτεραιότητα για την οικογένειά του

3.ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΔΑΝΕΙΩΝ

Μπορεί να εξοφληθεί αμέσως μέρος ή το σύνολο των ανειλημμένων υποχρεώσεων, όπως υπόλοιπα πιστωτικών καρτών, προσωπικά και στεγαστικά δάνεια κ.λ.π. Με αυτό τον τρόπο ενισχύονται ουσιαστικά τα μέλη της οικογένειας του ασφαλισμένου, ώστε να διατηρήσουν ανέπαφα τα υφιστάμενα περιουσιακά στοιχεία (π.χ. κατοικία, αυτοκίνητα κ.λ.π.)

4.ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ  «ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ» ΕΞΟΔΩΝ

Με το κεφάλαιο της  Ασφάλειας Ζωής, η οικογένεια του ασφαλισμένου μπορεί να αντιμετωπίσει το απρόβλεπτο και επιπρόσθετο οικονομικό βάρος της πιο δύσκολης στιγμής

5.ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗΣ

Κάτω από ένα βαρύ συναισθηματικό φορτίο, η οικογένεια του ασφαλισμένου δεν θα έχει ταυτόχρονα και την πίεση των οικονομικών προβλημάτων. Τους χαρίζει  «πολύτιμο χρόνο» για να προσαρμοστούν στα νέα δεδομένα και να υπάρξει μια πιο ομαλή μετάβαση στη νέα χρονική περίοδο, η οποία είναι απαραίτητη για να αποκατασταθεί ο νέος ρυθμός ζωής, να βρεθεί κάποια νέα εργασία, να τακτοποιηθούν θέματα στέγης ή φύλαξης παιδιών κ.λ.π.

6.ΑΜΕΣΗ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΕΝΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΟΥ ΣΤΟΙΧΕΙΟΥ

Με μια μικρή και συστηματική καταβολή (ασφάλιστρο), εξασφαλίζεται αμέσως και την πιο κρίσιμη στιγμή ένα περιουσιακό στοιχείο μεγάλης αξίας (κεφάλαιο), το οποίο θα απαιτούσε πολλά χρόνια αποταμίευσης και οικονομικών στερήσεων για να δημιουργηθεί

7.ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΩΝ

Το κόστος των Ασφαλειών Ζωής εκπίπτει από το φορολογητέο εισόδημα έως €1.100. Επιπλέον, το κεφάλαιο της Ασφάλειας Ζωής είναι εντελώς αφορολόγητο μέχρι το πόσο των €300.000, για κάθε δικαιούχο (σύζυγο και ανήλικα παιδιά)

8.ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ

Με το κεφάλαιο της Ασφάλειας Ζωής υπάρχουν διαθέσιμα τα απαραίτητα χρήματα, ώστε να πληρωθούν οι τυχόν φόροι για τη μεταβίβαση της κληρονομιάς στα αγαπημένα πρόσωπα του ασφαλισμένου

9.ΚΑΛΥΨΗ ΥΠΑΡΚΤΟΥ ΚΑΙ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία ένας στους πέντε άνδρες δεν θα φθάσει στα 65. Η στατιστική όμως δεν προβλέπει το ποιος και το πότε. Πρόκειται για ένα υπαρκτό και σημαντικό κίνδυνο, ο οποίος δεν πρέπει να αγνοηθεί και αφεθεί στην τύχη της η ζωή της οικογένειας του ασφαλισμένου

10.ΠΡΑΞΗ ΑΓΑΠΗΣ ΚΑΙ ΕΥΘΥΝΗΣ

Η Ασφάλεια Ζωής αποτελεί κάτι εξαιρετικά πιο πολύτιμο από ένα οικονομικό «σωσίβιο». Είναι μια έμπρακτη απόδειξη του ασφαλισμένου ότι μεριμνά για το μέλλον των ανθρώπων που αγαπά και οι οποίοι εξαρτώνται οικονομικά άμεσα από αυτόν. Είναι μια πράξη αγάπης και ευθύνης

Ποιος δεν θα ήθελε να έχει η οικογένειά του ένα σημαντικό κεφάλαιο στα χέρια της, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις  χωρίς να διακυβεύεται το μέλλον και η ποιότητα της ζωής της, σε περίπτωση που εκείνος ή εκείνη δεν θα είναι πια κοντά τους?


ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΖΩΗΣ:

ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥΣ ΜΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ!

Η πλέον συνετή λύση για την προστασία της οικογένειας και του εισοδήματος από κάθε ενδεχόμενο είναι η εξασφάλιση από σήμερα. Το γραφείο μας προσφέρει ένα πλήθος προγραμμάτων και καλύψεων , μέσω των οποίων ο ασφαλισμένος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες του, νιώθοντας ασφάλεια και σιγουριά για το σήμερα και το αύριο.

Το Γραφείο  μας διαθέτει το κύρος και την αξιοπιστία για τον υποψήφιο πελάτη να το εμπιστευτεί. Αυτό που απομένει λοιπόν είναι να αποφασίσει να κινητοποιηθεί από σήμερα.


 

ΓΙΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ?

Γιατί πολύ απλά η αναβολή μπορεί να κοστίσει  … πολύ ακριβά. Υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που πρέπει να ληφθούν σοβαρά υπόψη και οι οποίοι είναι δυνατόν είτε να αυξήσουν σημαντικά το κόστος, είτε να στερήσουν τη δυνατότητα εξασφάλισης της οικογένειας και του εισοδήματος.

1.Ένα ατυχές γεγονός μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή

Αναμφίβολα , κανείς δεν γνωρίζει τι μπορεί να του συμβεί ανά πάσα στιγμή. Ένας ατυχές γεγονός μπορεί να επηρεάσει την υγεία του ή τη σωματική του ακεραιότητα. Στην περίπτωση αυτή θα χρειαστεί , όσο ποτέ άλλοτε , τις παροχές των διαφόρων ασφαλιστικών καλύψεων, προκειμένου να μην συμβούν δραματικές αλλαγές στη ζωή του αλλά και στην οικογένειά του.

2.Ασφαλισιμότητα

Πέρα από το ότι ένα ατυχές γεγονός μπορεί να συμβεί οποιαδήποτε στιγμή, υπάρχει η πιθανότητα να προκαλέσει δυσάρεστες και μόνιμες συνέπειες στην υγεία του, με αποτέλεσμα να επηρεαστεί  σημαντικά η ασφαλισιμότητά του. Σε μια τέτοια περίπτωση δεν θα έχει πια τη δυνατότητα να ασφαλιστεί, προκειμένου να εξασφαλίσει και να προστατεύει την οικογένεια του και το εισόδημά του.

3.Το κόστος λόγω ηλικίας

Είναι φυσικό ότι όσο μεγαλώνουμε , τόσο αυξάνεται και η πιθανότητα να συμβεί είτε η απώλεια ζωής, είτε ανικανότητα από ατύχημα ή ασθένεια. Συνεπώς , είναι λογικό τα ασφάλιστρα , τα οποία υπολογίζονται με βάση τη συγκεκριμένη πιθανότητα , να είναι αυξημένα στις μεγαλύτερες ηλικίες. Παράλληλα , υπενθυμίζεται ότι στα περισσότερα προγράμματα προστασίας τα ασφάλιστρα παραμένουν σταθερά καθ’όλη τη διάρκεια του ασφαλιστηρίου συμβολαίου.

4.Underwriting και διαδικασίες ασφάλισης

Πέρα από τα αυξημένα ασφάλιστρα, τα οποία οφείλονται στην αύξηση της ηλικίας, υπάρχουν οι διαδικασίες ασφάλισης και το underwriting (ασφαλιστική ορολογία για την εκτίμηση και την αποδοχή ή απόρριψη της ασφάλισης), οι οποίες όσο αυξάνεται η ηλικία είναι περισσότερες και πιο απαιτητικές, με αποτέλεσμα αρκετές φορές να οδηγούν είτε σε εξαιρέσεις στις καλύψεις των επιθυμητών προγραμμάτων , είτε ακόμη και σε αδυναμία ασφάλισης για συγκεκριμένες καλύψεις.